Bestuurssamenstelling

Het bestuur bestaat uit vijf leden. De taken van het bestuur omvatten, buiten het dagelijks bestuur, het inhoud geven aan de doelstellingen van de vereniging. Hierbij wordt gewerkt volgens een commissiestructuur waarin, behalve bestuursleden, ook vertegenwoordigers van de lidbedrijven deel uitmaken.

 

Vice-voorzitter - Jan Kaak
Vice-voorzitter - Jan Kaak

Jan Kaak (1967) heeft een commercieel-technische opleiding. Direct na zijn studie is hij begonnen bij het familiebedrijf, de firma Kaak Nederland b.v. in Terborg.
Hier verkoopt, ontwikkelt, engineert, produceert, installeert en serviced men stand-alone machines, complete productielijnen en productdragers (voornamelijk volgens klantspecificatie) voor de bakkerijbranche. Jan Kaak maakt deel uit van de dagelijkse leiding van Kaak Nederland b.v. in Terborg, en de bedrijven van de Kaak Groep, waarvan hij sinds 1990 eigenaar is. Sinds 1999 is hij, eerst als vice-voorzitter, daarna als voorzitter, actief geweest bij de IKWZ (één van de voorlopers van de IBOIJ). In deze functie heeft hij zich mede ingezet voor de fusie tussen de KUF en IKWZ.
Samenwerking om gemeenschappelijke interesses te behartigen en gemeenschappelijke doelen te realiseren ziet Jan Kaak als belangrijkste drijfveer achter een verband als IBOIJ.

 
Penningmeester - Arthur Jansen
Penningmeester - Arthur Jansen

Arthur Jansen (1976) heeft een technisch bedrijfskundige opleiding genoten aan de hogeschool in Deventer. Na 3 jaar als consultant voor bedrijfsadministratieve software te hebben gewerkt in de ICT is hij in 2003 begonnen bij het familiebedrijf AWEJA Railsystemen BV in Ulft.
AWEJA verkoopt, ontwikkelt, produceert en installeert railsystemen voor diverse toepassingen wereldwijd. Hierbij kan men denken aan rails voor kranen in havengebieden, rails voor stellingbedieningsapparatuur in magazijnen en rails voor machines in productiebedrijven.
Arthur Jansen is sinds 01-07-2007 directeur van AWEJA Railsystemen BV en tevens directeur, mede-eigenaar en oprichter van ZEUS Magazijninrichting bv en ZEUS DWS BV. Deze 2 jonge ondernemingen richten zich op de advisering en projectmatige inrichting van respectievelijk statische en dynamische magazijnen met producten als: palletstellingen, legbordstellingen, etagevloeren, verrijdbare stellingen, draagarmstellingen, shuttle-systemen, inrijdstellingen, kunststofbakken, aanrijdbeveiliging etc.
Arthur Jansen is naast penningmeester van IBOIJ ook nog bestuurslid van rugbyclub Pickwick Players uit Deventer en was 6 jaar lang bestuurslid van het verenigingsbestuur van de omroeporganisatie BNN.
Zorgen voor verjonging in het bestuur, meedenken over regionale industriële belangen en het “niet willen toekijken vanaf de zijlijn” zijn de belangrijkste drijfveren geweest om toe te treden tot het bestuur van IBOIJ.

 

 

 
Secretaris - Marco te Pas

Nadere informatie volgt

 
Bestuurslid - Henk Wanders
Bestuurslid - Henk Wanders

Henk Wanders is in 1940 in Ulft geboren en volgde hier ook het basisonderwijs. Na de opleiding op de ambachtsschool behaalde hij het praktijkdiploma Bemetel (algemeen vormend onderwijs), volgde Henk Wanders een vooropleiding praktijkopleider en 3 jaar een avondstudie Metaalkunde in Dinslaken. Onder de vlag van Wanders Holding ressorteren Wanders Metaalproducten, Wanders Chaletbouw, Staalbouw Velp en Helmes Touwslagerij.  Henk Wanders is nog steeds zeer actief binnen de diverse bedrijven en ook in maatschappelijke organisaties zoals voorzitter van Bedrijfstakschool Anton Tijdink, voorzitter Metaal Impuls en bestuurslid Regiocommissie Kamer van Koophandel.

 
Bestuurslid - Olaf Leusink

Nadere informatie volgt z.s.m.

 
Bestuurslid - Dick Snippe

Nadere informatie volgt z.s.m.

 
alle

Nieuws


Techniekdag in Bocholt

Op zaterdag 21 september 2019 organiseren wij met alle samenwerkende partijen opnieuw een Duits/Nederlandse Techniktag in Bocholt. De Techniktag in Bocholt w


PreventieApp ook op bedrijventerreinen Oude IJsselstreek

Sinds week 44 zijn preventie appgroepen actief op bedrijventerreinen De Rieze, IJsselweide en De Pol. Ook op bedrijventerreinen De Hofskamp en Akkermansweide wordt een


Veilig ondernemen in de gemeente Oude IJsselstreek

Week 41 is de Week van de Veiligheid en daarin geven we vanuit de werkgroep KVO-B extra aandacht aan veilig ondernemen in de gemeente Oude IJsselstreek (Terbo